Tampinkoski Kitchen & Bar


Tampinkoski Kitchen & Bar on syntynyt neljän yrittäjän intohimosta herkulliseen ruokaan ja hyvään juomaan. Tampinkoskella on hiottu reseptejä ravintolaa varten kosken rannalla jo vuosia. Alkuperäinen Tampinkoski virtaa villinä Urjalassa, mutta olemme paikallisia yrittäjiä Tampereelta.

Tarjoamme erinomaista ruokaa ja juomaa, sekä unohtumatonta palvelua. Palvelukulttuuriin ja tunnelmaan onkin haettu vaikutteita ympäri maailmaa. Ravintolan idea on syntynyt halustamme jakaa parhaat löydöt ja maut kanssanne. Tuomme Tampereelle koko kansan keittiön ja mainion illanviettopaikan, jonne tullaan nauttimaan ja rentoutumaan.

Astu sisään ja antaudu palveltavaksemme. Kiire katoaa.

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi Tampinkoskeen!


-Saija, Pipsa, Henri ja Pekka-


Tuoretta lihaa suoraan lähitiloilta

Paijan Tilateurastamo on Urjalan Välkkilässä toimiva perheyritys. Vuodesta 1995 lähtien tila on keskittynyt ainoastaan laadukkaan sianlihan tuottamiseen. Nykyiset yrittäjät Juha ja Henna ovat kehittäneet tilaa oman näköisekseen ja erilaisten kokeilujen myötä Paijan tilalla päätettiin rakennuttaa täysin uudenlainen eläinten hyvinvointiin panostava sikala. Salaisena reseptinä on possujen hyvinvointi. Niitä kasvatetaan ainoastaan vapaan ja stressittömän ympäristön tarjoavassa pihattosikalassa.


Länningin tilalta Raitoon kylästä, Forssasta, tulevat suositut ja rakkaudella kasvatetut Herefordin luomulihat ravintolaamme. Luomukarja laiduntaa tilan omilla mailla hyvällä huolenpidolla ja tämä onkin lähiruokaa parhaimmillaan. Liha ostetaan ravintolaamme kokonaisina ruhoina ja koko eläin hyödynnetään keittiössä.


Varaa pöytä kätevästi Quandoon kautta ja tule herkuttelemaan.